Werkwijze

Deskundigheid voorop

Wij beschikken niet alleen over goed geschoolde medewerkers die allen in het bezit zijn van VCA, maar werken ook samen met de beste leveranciers. De toegepaste materialen worden bij Alraf BV perfect op elkaar afgestemd. Tevens hebben wij een eigen product- en montageafdeling en worden alle machines vanaf de tekenkamer aangestuurd om fouten te voorkomen. Voordeel hiervan is dat onze producten standaard blijven en wij de kwaliteit daarvan optimaal kunnen bewaken.

Eigen tekenafdeling

Bij aanvang van uw samenwerking met Alraf BV inventariseren wij eerst uw wensen en de functie die het door u gewenste product dient te krijgen. Vervolgens gaan wij op locatie het geheel meten, zodat het ontwerp nauwkeurig door onze vakmensen op de tekenafdeling kan worden verwerkt. Bedrijven leveren hun gespecificeerde tekeningen veelal zelf aan, waardoor wij meteen aan de slag kunnen.

Kortom, bij Alraf BV kunt u rekenen op:

  • Duurzaam: bij goed onderhoud bedraagt de levensduur van uw aluminium gevelelement tenminste 75 jaar.

  • Onderhoudsarm: Met gering onderhoud en inspectie is langdurig gebruik gegarandeerd.

  • Veilig: Uw aluminium raam, deur, pui of serre is zeer sterk door de aluminium constructie, is daarmee inbraakwerend en voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit (ministerie van VROM).

  • Milieuvriendelijk: Aluminium is voor meer dan 95% recyclebaar.

Referentieprojecten

Onze partners