Over

Vacature (Junior) Calculator / Verkoper

Vacature (Junior) Calculator / Verkoper
100%
min
41%

Vacature (Junior) Calculator / Verkoper

Alraf Aluminium Ramenfabriek is een grote speler op het gebied van productie en montage van aluminium en stalen kozijnen, winkelpuien en vliesgevels. Het zou dan ook zo maar kunnen dat je onze naam wel eens voorbij hebt zien komen. Wij maken producten waar wij trots op zijn en hebben dan ook al vele panden mogen voorzien van diverse op maat gemaakte materialen.

Onze platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen maken het prettig werken bij Alraf. Meedenken met de organisatie? Graag! Ook het nemen van initiatieven moedigen wij sterk aan. Bij Alraf doen wij het samen. In de afgelopen jaren hebben wij samen dan ook een trouwe klantenkring kunnen opbouwen, mede dankzij het structureel leveren van kwaliteit en het nakomen van afspraken. Wij denken altijd vanuit het belang van de opdrachtgever. Onze informele werksfeer in combinatie met een logische en praktische aanpak maken het een prettige werkomgeving.

Wat verwachten wij van jou?

Een uitdagende commerciële functie schrikt jou niet af. Samen met het calculatieteam draag jij zorg voor het zelfstandig uitwerken van de offerte aanvragen. Jij beoordeelt de aanvragen en mogelijke risico’s en/of kansen, zet de calculaties op en onderhoudt contacten met onze klanten en geeft hen vertrouwen in onze organisatie. Daarnaast draag jij zorg voor de opvolging van de door jouw uitgebrachte offertes. Zodra een offerte resulteert in een opdracht, begeleid jij de overdracht naar onze projectbegeleiders. Een heel takenpakket dus, maar dat is jou op het lijf geschreven. Wat jou motiveert? Het uitbrengen van accurate offertes, het informeren van onze opdrachtgevers over mogelijke risico’s en optimaliseringen en natuurlijk de drive om projecten in opdracht te krijgen. Daarbij staan klant en kwaliteit altijd centraal.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor:

 • Het opzetten van de calculatie
 • Het samenstellen en uitbrengen van offertes
 • Het inventariseren, beoordelen en uitwerken van mogelijke risico’s, kansen en optimaliseringen
 • Het aanbieden van realistische en haalbare technische oplossingen
 • Het onderhouden van contacten met onze klanten / opdrachtgevers
 • De opvolging van de uitgebrachte offertes
 • De overdracht naar onze projectbegeleiders

Wat kunnen wij jou bieden?

Een goede werksfeer met leuke collega’s in een dynamische werkomgeving. Jij wordt onderdeel van onze goed geoliede machine en helpt ons om deze samen nog efficiënter te laten lopen. Jij krijgt volop kansen en uitdagingen om jezelf en onze organisatie verder te ontwikkelen en naar een hoger niveau te tillen. Je zult je bij ons dan ook niet gaan vervelen. Wat je verder van ons kan verwachten?

 • Een baan bij een bedrijf waar initiatief wordt beloond
 • Een salaris dat is afgestemd op jouw niveau
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Alle ruimte en vrijheid om de werkzaamheden uit te voeren en om je talenten verder te ontwikkelen
 • Indien van toepassing wordt voor de junior functie een passende opleiding en begeleiding geboden door een ervaren calculator

Wat moet jij in huis hebben?

Wij zoeken iemand met lef, die ons bij de hand durft te nemen in plaats van andersom. Ook willen wij graag dat je initiatief toont, goed kan samenwerken en doorzettingsvermogen hebt. Jij bent communicatief sterk, besluitvaardig en hanteert een gestructureerde en duidelijke werkwijze. Daarnaast ben jij resultaatgericht en met een heldere visie. Jij stimuleert en motiveert collega’s en opdrachtgevers en werkt vanuit passie en met hart voor de zaak. Jij bent er voor ons en wij zijn er voor jou.

Verder ben jij in het bezit van:

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau, met een bouwkundige achtergrond
 • Relevante werkervaring in bijvoorbeeld een vergelijkbare functie in de bouw, afbouw, gevelbouw of staalbouw
 • Bouwkundig en commercieel inzicht en ervaring met Autocad en het Microsoft Office pakket.

Ben jij de (Junior) Calculator / Verkoper die wij zoeken?

Vul dan onderstaand contactformulier in. Voor eventuele vragen kun jij telefonisch contact opnemen met Gerwin Poppinga op 0599-581791. Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Alraf?

Kom jij werken bij Alraf? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct! 

Onze vacatures