Over

Vacature (Junior) Commerciële Calculator / Werkvoorbereider

Vacature (Junior) Commerciële Calculator / Werkvoorbereider

Over ons

Alraf Plaatbewerking draait sinds 1994 al op volle toeren en is een plaatzetterij die een breed scala aan producten maakt uit diverse soorten materiaal. Middels het structureel leveren van kwaliteit en het nakomen van afspraken en hebben wij een grote klantenkring opgebouwd die voor 80% uit externe opdrachtgevers bestaat en waarbij Alraf Aluminium Ramenfabriek voor het restant de opdrachtgever is. Doordat wij beschikken over een vrachtauto bezorgen wij zetwerk, panelen en dergelijke door heel Nederland. Wij maken producten waar wij trots op zijn.

Onze platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen maken het prettig werken bij Alraf. Meedenken met de organisatie? Graag! Ook het nemen van initiatieven moedigen wij sterk aan. Bij Alraf doen wij het samen. Wij denken altijd vanuit het belang van de opdrachtgever. Onze informele werksfeer in combinatie met een logische en praktische aanpak maken het een prettige werkomgeving.

Wat verwachten wij van jou:

Een uitdagende commerciële functie in de binnendienst schrikt jou niet af.

Jij hebt dagelijks telefonisch contact met onze klanten, adviseert hen over onze producten en oplossingen en verwerkt de orders in het automatiseringssysteem. Jij houdt toezicht op een correcte afhandeling van deze opdrachten en werkt aan klantenbinding door de perfecte service en kwaliteit te bieden.

Daarnaast heb jij als zelfstandig calculator / werkvoorbereider een veelzijdige baan, waarbij geen enkele werkdag hetzelfde is. Zo houd jij je bezig met het uitwerken van offertes voor de verschillende klanten / projecten. Bij opdracht wordt de order door jouw verwerkt en gepland voor productie.

Je draagt zorg voor de inkoop van materialen en dat deze materialen op het juiste moment op de juiste plaats aanwezig zijn, zodat je collega's op de werkvloer altijd efficiënt kunnen doorwerken.

Een heel takenpakket dus, maar dat is jou op het lijf geschreven. Wat jou motiveert? Jij streeft altijd naar het tot een goed eindresultaat brengen van onze producten, waarbij de klant, veiligheid en kwaliteit centraal staan.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor:

 • De administratie van offerte aanvragen en opdrachten
 • Het opzetten van de calculaties
 • Het samenstellen, uitbrengen en opvolgen van offertes
 • Het uitwerken van de orders
 • Het bestellen van de benodigde materialen
 • Het telefonisch onderhouden van contacten met onze klanten / opdrachtgevers
 • De overdracht naar onze productie
 • Het zorgdragen van een correcte facturering

Wat kunnen wij jou bieden?

Een goede werksfeer met leuke collega’s in een dynamische werkomgeving. Jij wordt onderdeel van een ambitieus bedrijf en helpt ons om deze verder te optimaliseren. Jij krijgt volop kansen en uitdagingen om jezelf en onze organisatie verder te ontwikkelen en naar een hoger niveau te tillen. Je zult je bij ons dan ook niet gaan vervelen. Wat je verder van ons kan verwachten?

 • Een baan bij een bedrijf waar initiatief wordt beloond
 • Een zeer goed salaris
 • Veel vrije uren
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Alle ruimte en vrijheid om de werkzaamheden uit te voeren en om je talenten verder te ontwikkelen
 • Professionele begeleiding van je collega’s met een inwerkplan

Ben jij de (Junior) Calculator / Werkvoorbereider die wij zoeken?

Vul dan onderstaand contactformulier in. Voor eventuele vragen kun jij telefonisch contact opnemen met Harrie de Vries op 0599-581791. Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Alraf?

Kom jij werken bij Alraf? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct! 

Onze vacatures