Over

Vacature (Junior) Projectbegeleider / Tekenaar

Vacature (Junior) Projectbegeleider / Tekenaar

Vacature (Junior) Projectbegeleider / Tekenaar

Alraf Aluminium Ramenfabriek is een grote speler op het gebied van productie en montage van aluminium en stalen kozijnen, winkelpuien en vliesgevels. Het zou dan ook zo maar kunnen dat je onze naam wel eens voorbij hebt zien komen. Wij maken producten waar wij trots op zijn en hebben dan ook al vele panden mogen voorzien van diverse op maat gemaakte materialen.

Onze platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen maken het prettig werken bij Alraf. Meedenken met de organisatie? Graag! Ook het nemen van initiatieven moedigen wij sterk aan. Bij Alraf doen wij het samen. In de afgelopen jaren hebben wij samen dan ook een trouwe klantenkring kunnen opbouwen, mede dankzij het structureel leveren van kwaliteit en het nakomen van afspraken. Wij denken altijd vanuit het belang van de opdrachtgever. Onze informele werksfeer in combinatie met een logische en praktische aanpak maken het een prettige werkomgeving.

Wat verwachten wij van jou:

Een uitdagende functie schrikt jou niet af. In deze functie ben jij namelijk vanaf de overdracht vanuit de verkoop tot aan de nazorg betrokken bij de realisatie van onze projecten. Jij tekent en werkt de projecten uit, onderhoudt contacten met de opdrachtgevers en geeft hen vertrouwen in onze organisatie. Een heel takenpakket dus, maar dat is jou op het lijf geschreven. Wat jou motiveert? Een goed eindresultaat van onze mooie toonaangevende projecten natuurlijk. Daarbij staan klant en kwaliteit altijd centraal.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor:

 • Het ontwikkelen van werktekeningen (2D of 3D) en details ten behoeve van de productie en montage van onze gevelelementen en aanverwante producten
 • Het bestellen van de benodigde materialen voor de projecten
 • Het intern projectoverleg tussen de verkoop, inkoop, planning, productie en montage
 • Het onderhouden van contacten met onze opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers
 • Het bewaken van de voortgang van het proces / project; het signaleren van en rapporteren van knelpunten, wijzigingen of kansen bij het projectteam; de financiële controle van de projecten

Wat kunnen wij jou bieden?

Een goede werksfeer met leuke collega’s en een dynamische werkomgeving. Jij wordt onderdeel van onze goed geoliede machine en helpt ons om deze samen nog efficiënter te laten lopen. Jij krijgt volop kansen en uitdagingen om jezelf en onze organisatie verder te ontwikkelen en naar een hoger niveau te tillen. Je zult je bij ons dan ook niet gaan vervelen. Wat je verder van ons kan verwachten?

 • Een baan bij een bedrijf waar initiatief wordt beloond
 • Een salaris dat is afgestemd op jouw niveau
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Alle ruimte en vrijheid om de werkzaamheden uit te voeren en om je talenten verder te ontwikkelen
 • Voor de junior functie wordt een passende opleiding en begeleiding geboden door een ervaren projectbegeleider

Wat moet jij in huis hebben?

Wij zoeken iemand met lef, die ons bij de hand durft te nemen in plaats van andersom. Ook willen wij graag dat je initiatief toont, goed kan samenwerken en doorzettingsvermogen hebt. Jij bent communicatief sterk, besluitvaardig en hanteert een gestructureerde en duidelijke werkwijze. Daarnaast ben jij resultaatgericht en een geboren leider met een heldere visie. Jij stimuleert en motiveert collega’s en opdrachtgevers en werkt vanuit passie en met hart voor de zaak. Jij bent er voor ons en wij zijn er voor jou.

Verder ben jij in het bezit van:

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een diploma in de richting van bouwkundige of werktuigbouwkunde
 • Relevante werkervaring in bijvoorbeeld een vergelijkbare functie in de bouw, afbouw, gevelbouw of staalbouw
 • Bouwkundig en commercieel inzicht en ervaring met Autocad en het Microsoft Office pakket. Ervaring met het programma Orgadata en Revit is een pré

Solliciteren? Vul dan onderstaande formulier in.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op.