Over

Vacature Productiemedewerker Aluminium kozijnen

Vacature Productiemedewerker Aluminium kozijnen

Over ons

Alraf Aluminium Ramenfabriek is een grote speler op het gebied van productie van aluminium en stalen kozijnen, winkelpuien en vliesgevels. Het zou dan ook zo maar kunnen dat je onze naam wel eens voorbij hebt zien komen. Wij maken producten waar wij trots op zijn en hebben dan ook al vele panden mogen voorzien van diverse op maat gemaakte materialen.

Onze platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen maken het prettig werken bij Alraf. Meedenken met de organisatie? Graag! Ook het nemen van initiatieven moedigen wij sterk aan. Bij Alraf doen wij het samen. In de afgelopen jaren hebben wij samen dan ook een trouwe klantenkring kunnen opbouwen, mede dankzij het structureel leveren van kwaliteit en het nakomen van afspraken. Wij denken altijd vanuit het belang van de opdrachtgever. Onze informele werksfeer in combinatie met een logische en praktische aanpak maken het een prettige werkomgeving.

Wat verwachten wij van jou:

In deze functie ben jij in de fabriek verantwoordelijk voor het zelfstandig produceren / assembleren van aluminium kozijnen, ramen, deuren en vliesgevels.

Wat jou motiveert? Jij streeft altijd naar het tot een goed eindresultaat brengen van onze producten, waarbij de klant, veiligheid en kwaliteit centraal staan.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het zelfstandig produceren / assembleren van aluminium kozijnen en vliesgevels
  • Het technisch kunnen lezen van de werktekeningen en eventuele bouwkundige tekeningen
  • De geleverde kwaliteit van de geproduceerde producten
  • Het schoon en netjes houden van de werkplek
  • Het inpakken en transport klaarmaken van aluminium kozijnen en vliesgevels
  • De eindcontrole van het gereed gemaakt product middels een controlelijst
  • Het melden van afwijkingen aan de productiechef

Solliciteren? Vul dan onderstaande formulier in.

Voor eventuele vragen kun jij ons telefonisch bereiken op 0599-581791. Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Alraf?

Kom jij werken bij Alraf? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct! 

Onze vacatures