Over

Vacature Productiemedewerker Plaatbewerking

Vacature Productiemedewerker Plaatbewerking

Over ons

Alraf Plaatbewerking draait sinds 1994 al op volle toeren en is een plaatzetterij die een breed scala aan producten maakt uit diverse soorten materiaal. Middels het structureel leveren van kwaliteit en het nakomen van afspraken en hebben wij een grote klantenkring opgebouwd die voor 80% uit externe opdrachtgevers bestaat en waarbij Alraf Aluminium Ramenfabriek voor het restant de opdrachtgever is. Doordat wij beschikken over een vrachtauto bezorgen wij zetwerk, panelen en dergelijke door heel Nederland. Wij maken producten waar wij trots op zijn.

Onze platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen maken het prettig werken bij Alraf. Meedenken met de organisatie? Graag! Ook het nemen van initiatieven moedigen wij sterk aan. Bij Alraf doen wij het samen. Wij denken altijd vanuit het belang van de opdrachtgever. Onze informele werksfeer in combinatie met een logische en praktische aanpak maken het een prettige werkomgeving.

Wat verwachten wij van jou:

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig knippen en zetten van zetwerk. Wat jou motiveert? Jij streeft altijd naar het tot een goed eindresultaat brengen van onze producten, waarbij de klant, veiligheid en kwaliteit centraal staan.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het zelfstandig knippen en zetten van diverse soorten zetwerk uit een diversiteit van materialen
  • Het aan de hand van werktekeningen programmeren van de CNC-gestuurde kantbanken als knipscharen
  • Het aan de hand van zetstaten / tekeningen bepalen van de juiste zetvolgorde
  • Het tijdig signaleren van knelpunten en deze zelf of met jouw collega’s oplossen

Wat kunnen wij jou bieden:

Een goede werksfeer met leuke collega’s en een dynamische werkomgeving. Jij wordt onderdeel van onze goed geoliede machine en helpt ons om deze samen nog efficiënter te laten lopen. Jij krijgt volop kansen en uitdagingen om jezelf en onze organisatie verder te ontwikkelen en naar een hoger niveau te tillen. Je zult je bij ons dan ook niet gaan vervelen. Wat je verder van ons kan verwachten?

  • Een fulltime baan bij een bedrijf waar initiatief wordt beloond
  • Een zeer goed salaris
  • Veel vrije uren
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Alle ruimte en vrijheid om de werkzaamheden uit te voeren en om je talenten verder te ontwikkelen.

Solliciteren? Vul dan onderstaande formulier in.

Voor eventuele vragen kun jij ons telefonisch bereiken op 0599-581791. Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.