Over

Vacature (ZZP) Vrachtwagenchauffeur

Deze vacature is reeds ingevuld

Bekijk hier onze overige vacatures.

Vacature (ZZP) Vrachtwagenchauffeur

Over ons

Alraf Plaatbewerking draait sinds 1994 al op volle toeren en is een Plaatzetterij die een breed scala aan producten maakt uit diverse soorten materiaal. Middels het structureel leveren van kwaliteit en het nakomen van afspraken en hebben wij een grote klantenkring opgebouwd die voor 80% uit externe opdrachtgevers bestaat en waarbij Alraf Aluminium Ramenfabriek voor het restant de opdrachtgever is. Doordat wij beschikken over een eigen vrachtauto (bakwagen met dubbele laadvloer) en indien nodig een aanhanger, bezorgen wij zetwerk, panelen en dergelijke door heel Nederland. Wij maken producten waar wij trots op zijn.

Onze platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen maken het prettig werken bij Alraf. Meedenken met de organisatie? Graag! Ook het nemen van initiatieven moedigen wij sterk aan. Bij Alraf doen wij het samen. Wij denken altijd vanuit het belang van de opdrachtgever. Onze informele werksfeer in combinatie met een logische en praktische aanpak maken het een prettige werkomgeving.

Wat verwachten wij van jou:

Een flexibele en zelfstandige functie, waarbij jij en onze vrachtauto het “gezicht” van Alraf Plaatbewerking zijn, schrikt jou niet af.

Het betreft in principe een functie voor 32 uur per week, maar dat kan worden uitgebreid naar 40 uur per week door binnen onze organisatie diverse andere werkzaamheden te verrichten, zoals het assisteren in het magazijn of bij het laden en lossen voor onze Aluminium Ramenfabriek.

Op de maandag, woensdag en vrijdag start de werkdag normaliter om 9.30 uur. Je begint dan op de heftruck met het laden van zetwerk op een speciaal daarvoor ingerichte dubbele laadvloer. Afhankelijk van de drukte zal je rond 11.00 uur beginnen te rijden. Deze dagen bevindt zich de route door Groningen, Drenthe en Friesland.

Op maandagmiddag laad je de materialen voor de route op dinsdag. De dinsdag is normaliter de route richting het westen van Nederland. Om files voor te zijn start deze werkdag al vroeg in de ochtend.

Op donderdag is er geen route gepland, maar deze kan optioneel ingevuld worden door een transport richting Gelderland, alleen zal dit niet elke week zijn.

Jij hebt contact met onze klanten en assisteert hen daar waar nodig met het lossen van onze producten. Jij houdt toezicht op een correcte afhandeling en schadevrije lossing van onze producten.

Je draagt zorg voor het middels een heftruck zelfstandig laden van onze producten. Eenmaal onderweg houdt jij, indien nodig, de collega’s van kantoor op de hoogte van de rit, zodat wij onze klanten tijdig kunnen informeren over eventuele vertragingen.

Wat jou motiveert?

Jij streeft altijd naar dat onze producten correct worden afgeleverd, waarbij de klant, veiligheid en kwaliteit centraal staan.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het laden van onze producten
  • Het bijhouden van de transport administratie
  • Het veilig transporteren van onze producten
  • Onze klanten daar waar nodig assisteren met het lossen

Wat moet jij in huis hebben?

Wij zoeken iemand die zelfstandig en flexibel is. Ook willen wij graag dat je initiatief toont, goed kan samenwerken en doorzettingsvermogen hebt. Tot slot heb jij Veiligheid en Kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Verder ben jij in het bezit van:

  • Van een CE-rijbewijs
  • Flexibele instelling
  • Goede communicatieve vaardigheden

Ben jij de vrachtwagenchauffeur die wij zoeken?

Vul dan onderstaand contactformulier in. Voor eventuele vragen kun jij telefonisch contact opnemen met Arnold Sanders op 06-10794918 of 0599-581791. Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Alraf?

Kom jij werken bij Alraf? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct! 

Onze vacatures