Over

Vacature Projectbegeleider / BIM Engineer (40 uur)

Vacature Projectbegeleider / BIM Engineer (40 uur)

Vacature Projectbegeleider / BIM Engineer (40 uur)

Alraf Aluminium Ramenfabriek is een grote speler op het gebied van productie van aluminium en stalen kozijnen, winkelpuien en vliesgevels. Het zou dan ook zo maar kunnen dat je onze naam wel eens voorbij hebt zien komen. Wij maken producten waar wij trots op zijn en hebben dan ook al vele panden mogen voorzien van diverse op maat gemaakte materialen.

Onze platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen maken het prettig werken bij Alraf. Meedenken met de organisatie? Graag! Ook het nemen van initiatieven moedigen wij sterk aan. Bij Alraf doen wij het samen. In de afgelopen jaren hebben wij samen dan ook een trouwe klantenkring kunnen opbouwen, mede dankzij het structureel leveren van kwaliteit en het nakomen van afspraken. Wij denken altijd vanuit het belang van de opdrachtgever. Onze informele werksfeer in combinatie met een logische en praktische aanpak maken het een prettige werkomgeving.

kozijn

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Projectbegeleider / BIM Engineer (40 uur)

Direct solliciteren

Wat verwachten wij van jou:

Een uitdagende functie schrikt jou niet af. In deze functie ben jij namelijk vanaf de overdracht vanuit de verkoop tot aan de nazorg betrokken bij de realisatie van onze projecten. Jij tekent en werkt de projecten uit, onderhoudt contacten met de opdrachtgevers en geeft hen vertrouwen in onze organisatie. Een heel takenpakket dus, maar dat is jou op het lijf geschreven. Wat jou motiveert? Een goed eindresultaat van onze mooie toonaangevende projecten natuurlijk. Daarbij staan klant en kwaliteit altijd centraal.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het ontwikkelen van werktekeningen (2D of 3D) en details ten behoeve van de productie en montage van onze gevelelementen en aanverwante producten
  • Het bestellen van de benodigde materialen voor de projecten
  • Het intern projectoverleg tussen de verkoop, inkoop, planning, productie en montage
  • Het onderhouden van contacten met onze opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers
  • Het bewaken van de voortgang van het proces / project; het signaleren van en rapporteren van knelpunten, wijzigingen of kansen bij het projectteam; de financiële controle van de projecten

Niet de functie die jij zoekt?

Kijk dan of er meerdere vacatures openstaan of stuur een open sollicitatie.

Vacature Projectbegeleider / BIM Engineer (40 uur)

Wat moet jij in huis hebben?

Wij zoeken iemand met lef, die ons bij de hand durft te nemen in plaats van andersom. Ook willen wij graag dat je initiatief toont, goed kan samenwerken en doorzettingsvermogen hebt. Jij bent communicatief sterk, besluitvaardig en hanteert een gestructureerde en duidelijke werkwijze. Daarnaast ben jij resultaatgericht en een geboren leider met een heldere visie. Jij stimuleert en motiveert collega’s en opdrachtgevers en werkt vanuit passie en met hart voor de zaak. Jij bent er voor ons en wij zijn er voor jou.

Verder ben jij in het bezit van:

  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een diploma in de richting van bouwkundige of werktuigbouwkunde
  • Relevante werkervaring in bijvoorbeeld een vergelijkbare functie in de bouw, afbouw, gevelbouw of staalbouw
  • Bouwkundig en commercieel inzicht ervaring met Autocad, Revit en het Microsoft Office pakket. Ervaring met het project Orgadata is een pré

Ben jij de Projectbegeleider / BIM Engineer die wij zoeken?

Vul dan onderstaande contactformulier in. Voor eventuele vragen kun jij ons telefonisch bereiken op 0599-581791. Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

De vacature sluit op woensdag 24 februari 2021.