Over ons

Over ons

over ons

Geen familiebedrijf, wel het gevoel van

Wie ons al een tijdje volgt, weet dat Alraf voorheen onder de naam Staraf opereerde met verschillende vestigingen in Nederland. Na het faillissement in 1982 ging het bedrijf door onder de naam Alraf. Klein beginnen was de truc, waarbij vooral stalen kozijnen gemaakt werden. Snel groeide Alraf uit naar middelgroot MKB bedrijf.

Door de jaren heen is de hoeveelheid stalen kozijnen gedaald, maar daarentegen de hoeveelheid aluminium kozijnen sterk gegroeid. In 1994 werd dan ook besloten om het bedrijf Alraf Plaatbewerking B.V. op te richten. Deze werkzaamheden sloten uiterst goed aan op het leveren en monteren van aluminium en stalen kozijnen en maakten zo dan ook het plaatje compleet. Tegenwoordig heeft Plaatbewerking ongeveer voor 80% eigen opdrachtgevers, voor de overige 20% vult Alraf Aluminium Ramenfabriek deze rol in.

De voormalige eigenaar heeft met hart en ziel Alraf opgebouwd tot het bedrijf dat het nu is, maar had helaas in zijn eigen familie geen opvolgers. Hierdoor mochten de huidige eigenaren dankbaar het stokje overnemen. Geen familiebedrijf, maar wel het gevoel van. Zij werden in juli 2020 volledig eigenaar van Alraf. Gewapend met dromen, ideeën maar ook met de wens om samen met de werknemers iets neer te zetten waar zij ook samen trots op konden zijn, gingen zij deze uitdaging aan.

Over ons

Wie is Alraf?

Wij zijn een no-nonsense bedrijf met korte lijnen, zoals je van ons mag verwachten hier in het Noorden. Wij staan bekend om onze flexibiliteit in de planning en het meedenken en optimaliseren van bouwprojecten. Meedenken over een betere kwaliteit tegen lagere kosten, daarvoor kan je gerust bij ons aankloppen.

Contact opnemen

Werken bij Alraf?

Bekijk dan onze recente vacatures.

Over ons
100%
min
99%

Het team

Bij Alraf werken ongeveer veertig vaste medewerkers en is er een flexibele schil van circa tien tot twintig medewerkers. Samen delen zij een passie en in combinatie met jarenlange ervaring vormt de input van het team een waardevolle toevoeging aan de uiteindelijke producten die geleverd worden. Door plezier in het werk, het versterken van elkaar en de mogelijkheid om zich persoonlijk te ontwikkelen, haalt ons team het beste uit zichzelf.

Werken bij Alraf?

Kom jij werken bij Alraf? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct! 

Onze vacatures