Over

Werken bij Alraf

Werken bij Alraf

Dynamische projecten

Als onderdeel van het team van Alraf kom je terecht in een werkomgeving met dynamische projecten. Daar houden wij wel van, een beetje uitdaging. Daarbij hoort ook de mogelijkheid om jezelf verder te kunnen ontwikkelen. Niet alleen de projecten zelf willen wij zo goed mogelijk vorm geven, ook het productieproces. Daarom wordt naast het nadenken over de productie ook het meedenken over modernisatie en optimalisatie gestimuleerd en omarmd. Wij moeten het immers samen doen. Wij zoeken collega’s die initiatief nemen en samen met ons de uitdaging durven aan te gaan om Alraf naar een nog hogere niveau te brengen.

Bij Alraf heerst een open deuren cultuur, wat zorgt voor een gemoedelijke sfeer. Naast hard werken, is er ook ruimte voor gezelligheid. Wij hebben een grote kantine waar tussen het harde werken door ook even ontspannen kan worden. De leeftijden van ons team variëren van jong tot oud.

Bekijk onderstaande link voor onze actuele vacature.

Contact opnemen

Vacatures

Werken bij Alraf

Productiemedewerker Plaatbewerking

Lees verder
Werken bij Alraf

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aliquam atque ipsam nihil, adipisci rem minus? Voluptatem distinctio laborum porro aspernatur.

Lees verder