Over

Vacature Buitendienst Monteur

Vacature Buitendienst Monteur

Over ons

Alraf Aluminium Ramenfabriek is een grote speler op het gebied van productie van aluminium en stalen kozijnen, winkelpuien en vliesgevels. Het zou dan ook zo maar kunnen dat je onze naam wel eens voorbij hebt zien komen. Wij maken producten waar wij trots op zijn en hebben dan ook al vele panden mogen voorzien van diverse op maat gemaakte materialen.

Onze platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen maken het prettig werken bij Alraf. Meedenken met de organisatie? Graag! Ook het nemen van initiatieven moedigen wij sterk aan. Bij Alraf doen wij het samen. In de afgelopen jaren hebben wij samen dan ook een trouwe klantenkring kunnen opbouwen, mede dankzij het structureel leveren van kwaliteit en het nakomen van afspraken. Wij denken altijd vanuit het belang van de opdrachtgever. Onze informele werksfeer in combinatie met een logische en praktische aanpak maken het een prettige werkomgeving.

Wat verwachten wij van jou:

In deze functie ben jij samen met een collega monteur verantwoordelijk voor de montage van onze aluminium en stalen kozijnen, vliesgevels en zetwerk. Elke klant en elk systeem is anders, dit vraagt om maatwerk. Jij streeft altijd naar het tot een goed eindresultaat brengen van onze mooie toonaangevende projecten, waarin de klant, veiligheid en kwaliteit centraal staan.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het monteren van onze kozijnen, vliesgevels en zetwerk
  • Het beglazen en afwerken van onze kozijnen en vliesgevels
  • Het tijdig bestellen van de benodigde montagematerialen en -middelen bij de projectbegeleider en planner
  • Het signaleren van knelpunten, wijzigingen of kansen bij het projectteam
  • Het aan de klant opleveren van de gemonteerde producten

Wat moet jij in huis hebben:

Om ons team te versterken zoeken wij iemand die initiatief toont, goed kan samenwerken en doorzettingsvermogen heeft. Daarnaast streef jij altijd naar kwaliteit en veilig werken.

Verder ben jij in het bezit van:

  • Bij voorkeur een diploma van een bouwkundige of werktuigbouwkundige opleiding
  • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie in de bouw, gevelbouw of staalbouw
  • Bij voorkeur een VCA diploma
  • Een rijbewijs
  • Bouwkundig en technisch inzicht

Ben jij de monteur die wij zoeken?

Vul dan onderstaand contactformulier in. Voor eventuele vragen kun jij telefonisch contact opnemen met Harrie de Vries op 0599-581791. Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.